Wednesday, 23 November 2016

Harga Ahli Untuk Ahli Sahaja..Ni Cara Nak Jadi Ahli Shaklee..



Ramai yang tanya..Boleh dapat harga ahli tak??

Boleh..syarat dia senang je..jadilah ahli Shaklee..Kalau tak kena beli harga runcit la.
So kalau nak makan supplement berterusan..jadi ahli adalah pilihan yang tepat.


Kenapa??

Sebab anda akan dapat penjimatan sehingga 25%. Banyak tu. Kalau beli banyak..let say point terkumpul sehingga 150uv dalam bulan tu..anda dapat cash rebate lagi.

Kalau ada pulak yang nak beli dengan anda..dah dapat untung runcit lagi.

Secara automatik dah boleh jana pendapatan kalau betul2 serius.


Ermmm...Mahal tak yuran pendaftaran ahli?

Tak mahal. Yuran keahlian hanya RM 69.00.

Apabila anda berdaftar, anda akan di berikan member kit. Kos pengeposan member kit ke rumah anda adalah RM 10.00.

Total = RM 79.00 


Nota Kaki : Tempoh keahlian adalah setahun, kemudian anda perlu renew membership. Tahun ni semua ahli shaklee yang berdaftar sebelum 2016 buat pertama kalinya perlu perbaharui keahlian. Ini kerana Shaklee ingin memastikan ahli-ahli shaklee kekal aktif .Untuk pengaktifan, ahli cuma perlu membeli voucher bernilai RM30.Selepas itu, dengan pembelian RM100 anda boleh menggunakan voucher RM10. Dengan kata lain, duit tu anda akan dapat balik dengan pembelian.


Ada Cara lain tak nak jadi ahli?

Ada. Caranya dengan membeli produk shaklee bernilai RM650 ke atas dengan UV point sekurang-kurangnya 200uv dalam satu resit, anda layak mendapat keahlian percuma.

Dengan 200uv, anda juga layak mendapat bonus shaklee yang akan di masukkan terus ke akaun pada setiap 13-15hb.


Makluman :

  1. Bagi mereka yang berdaftar ahli, shaklee tidak memaksa anda untuk berniaga. Anda boleh menjadi ahli untuk dapatkan barang dengan harga ahli dan untuk dapatkan point dan rebate tetapi tertakluk kepada syarat-syaratnya. 
  2. Mata terkumpul hanya sah untuk bulan tersebut sahaja. Anda layak mendapat cash bonus atau rebate sekiranya uv point anda 150 dan ke atas.
  3. Jika anda ingin berbisnes, anda tidak perlu membayar apa-apa, cukup sekadar dengan keahlian.Namun, untuk berbisnes anda kenalah ada ilmu. Bagi mereka yang ingin serius, kami ada group yang boleh membimbing. Tinggal anda untuk pilih Nak atau Tak Nak.
  4. Sebagai ahli, anda boleh membuat pembelian secara online atau pergi ke cawangan shaklee yang berdekatan.
Okeh..apa tunggu lagi. Jom join saya. Pilihla hidup yang sihat.Pilih Sihat pilih Shaklee ye.



Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut, boleh hubungi saya ; 
Pengedar Sah Shaklee Taman Equine

eliana | SID : 957593
Wasapp 0192595246
fb : eliana mohd latif
fb page : Suka Mybisnes

COD : Sri Kembangan, Taman Equine dan Putrajaya (Alamanda)


No comments:

Post a Comment